- دسته : مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : دو شنبه 7 مهر 1393
- بازدید : 1895
به گزارش ایرنا، «محسن روشن پژوه» افزود: مواد محرک از جمله موادی هستند که در حال حاضر در کشور ما و کل دنیا مصرفشان رو به افزایش است که دلایل مختلفی دارد.
وی در برنامه «ره آورد» گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت تصریح کرد: مصرف مواد محرک باعث ایجاد افزایش عملکرد مغزی می شود و احساس لذت کوتاه مدت و فراوانی را به دنبال دارد.
وی ادامه داد: درمجموع یک ویژگی هایی را مصرف کننده پیدا می کند که از جمله ویژگی های است که با دوران جوانی و نوجوانی مطابقت دارد، یعنی شادی بیشتر، احساس قدرت و تحرک بیشتر.
روشن پژه با بیان اینکه مصرف ابزاریِ مواد محرک یکی دیگر از علل شیوع مصرف آن هاست، خاطر نشان کرد: یعنی نوجوان و جوان (خانم ها یا آقایان) ممکن است به ظاهر خودشان توجه و اهمیت بیش تری دهند، به طور نمونه تصور کنند که لازم است لاغر شوند یا زیباتر به نظر برسند.
وی گفت: اطلاعات و شایعاتی به گوش آن ها می رسد که مصرف مواد محرک ممکن است باعث لاغری شود و اشتها را کم می کند، این ها در کنار هم این ذهن را در جوانان ایجاد می کند که مواد محرک بخورد تا لاغر شود.
روشن پژوه در ادامه با بیان اینکه از همان زمانی که باورها و ارزش های فرد شکل می گیرد باید اهمیت بیشتری به فرزند پروری و آموزش مهارت های زندگی بدهیم، افزود: برای اینکه اقدام پیشگیرانه داشته باشیم باید به موقع وارد عمل شویم.
مدیر کل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: یعنی همان زمانی که کودک در خانواده، مهد کودک و مدرسه رشد پیدا می کند، ما باید اطلاعات درست و آموزش های صحیح در کنار تقویت و مهارت های مقابله با وسوسه ها، تصمیم گیری های مناسب و تحلیل منطقی را به آن ها آموزش دهیم.
روشن پژوه در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش در این زمینه تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در حوزه های مربوطه، برنامه های ویژه ای را در مدارس اجرا می کند.
وی گفت: همچنین سازمان بهزیستی برنامه آموزش های مهارت های زندگی را در این گروه های سنی مختلف برگزار می کند و یک تعاملی با آموزش و پرورش وجود داشت و در حال حاضر نیز همکاری های مشترکی بین این دو نهاد و ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص آگاه سازی و اطلاع رسانی وجود دارد.
مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اظهارداشت: سازمان بهزیستی کشور نیز به منظور بالا بردن سطح آگاهی و حساسیت مردم نسبت به این موضوع برنامه هایی را تحت عنوان کاردارهای رسانه ای و همگانی طراحی کرده است که در طی یک برنامه هماهنگ و منسجم جامعه را در گروه های سنی مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان را نسبت به آثار و عوارض خطرناک مصرف مواد محرک آگاه می کند.
- اهداف و مراحل درمان اعتياد
- چرا بايد يك معتاد رابراي درمان تشويق كرد؟
- چگونه مي توان معتادان را به درمان تشويق كرد؟
- ترمیم آسیب مغزی ناشی از مصرف شیشه
- آنچه باید درباره مواد مخدر جدید ایرانی و خارجی بدانیم...
- اختلالات وابسته به مواد توهم زا
- داروهای روان گردان
- مشهور ترین مواد توهم زا
- دارو های رخوت زا
- آشنایی با انجمن معتادان گمنام
- قدم های دوازدگانه معتادان گمنام چیست؟
- انواع مواد وشیوه های مصرف آن
- سنت های دوازدگانه معتادان گمنام چیست؟
- اعتیاد به پر خوری!!!!!
- اعتیاد به غذا و عوارض آن
- اعتیاد به گوشی و تلویزیون
- زیشه های اعتیاد به اینترنت و موبایل
- چگونه بفهمید که:آیا شما یک معتاد هستید؟
- اعتیاد به بازیهای رایانه ای
- اعتیاد به خود ارضایی(استمنا)و راههای ترک
- چگونه با یک معتاد شیشه ای زندگی کنیم تا کشته نشویم؟
- 6ماده مخدر پر طرفدار در ایران
- انقلاب شیشه در ایران
- اعترافات هولناک پادشاه شیشه ایران: میخواستم حاکم جهان شوم
- لابراتوارهای خانگی ساخت شیشه
- 45 درصد معتادان ایرانی زیر 30 سال سن دارند/ بیش از 2.5 درصد جمعیت ایران معتاد است
- 70درصد سیگاری ها سیگار را در سن 14 سالگی تجربه می کنند
- اعتیاد به همجنس گرایی